Verduurzaming van uw sprinklersysteem

Verduurzaming van uw sprinklersysteem

Unica Fire Safety kan u met verschillende slimme oplossingen helpen om uw sprinklerinstallatie te verduurzamen én tegelijkertijd kosten te besparen. Afhankelijk van uw specifieke situatie zijn er verschillende mogelijkheden.

Zo kunnen wij onder andere afsluiters boven de alarmkleppen plaatsen. Hierdoor kan dit deel van de installatie voor onderhoud worden geïsoleerd, waardoor de benodigde onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk sneller kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt dit er voor dat er voor elke alarmklep jaarlijks duizenden liters schoon drinkwater bespaard worden.

Een andere optie is het aanbrengen van een op afstand bedienbare ITC’s voorziening, waarmee de ITC’s centraal vanuit de pompkamer kunnen worden aangestuurd. Hierdoor kan er flink op het aantal loopuren en de benodigde tijd voor onderhoud worden bespaard.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw sprinklerinstallatie te verduurzamen en kosten te besparen? Uw contractbeheerder van Unica Fire Safety kan u helpen met een passend advies.
 

Neem vrijblijvend contact op