TB 80: Beheer en Onderhoud Sprinklerinstallaties | Unica

TB80: periodiek beheer en onderhoud voor sprinklersystemen

TB80: periodiek beheer en onderhoud voor sprinklersystemen

Ga voor gedegen beheer en onderhoud volgens TB80

Wat ons betreft is de TB80-richtlijn het enige dat zich als een lopend vuurtje mag verspreiden. Deze voorschriften voor het beheer en onderhoud van uw sprinklersysteem verzekeren dat uw installatie in topconditie blijft. Zo weet u zeker dat uw pand goed beschermd is wanneer er brand uitbreekt.
 

Wij zorgen dat uw sprinklerinstallatie altijd werkt

Een sprinklerinstallatie moet bij brand direct reageren. Daarom is preventief onderhoud van groot belang. Hiermee houden we het systeem functioneel. Het nieuwe TB80-voorschrift richt zich speciaal op het beheer en onderhoud van sprinklers. De instructie beschrijft nauwkeurig welke taken er moeten worden uitgevoerd, zoals het bijhouden van een logboek, het uitvoeren van periodieke tests en verplichte inwendige controle van sprinklerleidingen.

Meerjarenonderhoudsplan
Met een meerjarenonderhoudsplan heeft u helder inzicht in de onderhoudskosten van uw brandmeldinstallatie en eventuele blussystemen. Op de korte én op de lange termijn. Met preventieve servicewerkzaamheden voorkomt Unica Fire Safety bovendien onverwachte kosten door achterstallig onderhoud. Zo verlengen we de levensduur en voldoen uw installaties altijd aan de laatste voorschriften

Voorkom schade met een goed functionerende brandmeldinstallatie

Zoals het nationale luchtalarm elke eerste maandag van de maand wordt getest, voert ook Unica Fire Safety periodiek beheer en onderhoud uit aan uw brandmeldinstallatie. Onze ervaren servicemonteurs zorgen zo dat uw systeem in topconditie blijft. En dat gebeurt overigens een stuk stiller dan het luchtalarm. Is er een storing? Onze specialisten staan 24/7 klaar om het probleem op te lossen.

Met professioneel onderhoud en beheer volgens de TB80-voorschriften houdt Unica Fire Safety uw sprinklerinstallatie in absolute topconditie