Industrie & Techniek

Brandveiligheid is in de industrie en techniek een hoge prioriteit. Om tot een passend brandbeveiligingsconcept te komen is het belangrijk om eerst het productieproces goed te doorgronden. Door het productieproces volledig mee te nemen in de conceptvorming en de planning kan Unica Fire Safety de brandveiligheid op de productielocatie of fabriek optimaliseren.

Brand is niet volledig te voorkomen. Het is daarom van belang om voorzieningen aan te brengen die helpen een beginnende brand snel te detecteren en onder controle te brengen. Unica Fire Safety kan hier met verschillende oplossingen aan bijdragen, waaronder een brandmeldinstallaties of ESFR sprinklerinstallaties. Kleinere ruimten met een verhoogd risico op het ontstaan van brand kunnen met blusaerosol worden beveiligd.

Deze maatregelen zorgen er voor dat er bij een mogelijke brand snel ingegrepen wordt en de uitbreiding van brand wordt voorkomen. Daarnaast kan de evacuatie van medewerkers veilig plaatsvinden en wordt het productieproces zoveel mogelijk beschermd. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

 

Download
Unica Fire Safety - Segment Industrie - Brochure