Brandmeldinstallatie | Erkend Installateur | Unica Fire Safety

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Unica Fire Safety geeft inzicht in uw brandmeldinstallatieĀ 

Bescherm de brandveiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten met Unica Fire Safety. Kies voor een maatwerkoplossing, weet welke wettelijke verplichtingen er zijn voor brandmeld,- sprinklermeld- en ontruimingsinstallatie en investeer in de installatie, vervanging of upgrade. Neem contact op en wij helpen je verder aan een brandveilige werk- en leefomgeving!

Neem contact op met onze experts

Investeer in brandveiligheid zonder compromis!

Per situatie is het afhankelijk wat de mogelijkheden zijn voor een brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie. Hierdoor kijkt Unica Fire Safety altijd naar de meest effectieve oplossing, zodat uw bedrijfspand optimaal wordt beveiligd en de toekomstbestendigheid van de installatie wordt gewaarborgd. Een team van brandveiligheidsspecialisten staat klaar om klanten hiermee te ondersteunen. Krijg meer inzicht in uw installatie, zorg voor de brandveiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten en voldoe aan de gestelde wet- en regelgeving!

Krijg meer inzicht in uw installatie

Een brand- en ontruimingsinstallatie die niet voldoet aan wet- en regelgeving zorgt voor problemen. Ze zorgen voor brandveiligheidsrisico's en een vertraagde branddetectie. Krijg inzicht in de wettelijke eisen van uw installatie en zorg voor een brandveilige werk- en leefomgeving. Lees hoe Unica Fire Safety helpt bij uw brandveiligheidsvraagstuk, zonder de juridische gevolgen hiervan te ondervinden.

Opwaardeer of vervang uw installatie

Een verouderde brand- en ontruimingsinstallatie, circa 15 jaar, zorgt voor defecten, beperkt functioneren en (veld)componenten zijn mogelijk niet meer leverbaar. Bekijk wanneer een installatie moet worden opgewaardeerd of vervangen. Schakel de hulp van Unica Fire Safety in en profiteer van een brandveilige oplossing voor uw bedrijfspand, zonder consequenties te ervaren.

Meer informatie over de status van uw brandmeldinstallatie?

Goed geregelde branddetectie voor u!

Branddetectie is een onmisbaar onderdeel van een goede brandbeveiliging. De afdeling brandmeldinstallaties van Unica Fire Safety bestaat uit een team van specialisten op het gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties die jouw bedrijfspand voorzien van een brandveiligheidsoplossing. Unica Fire Safety heeft eigen brandmeldspecialisten in dienst voor zowel de engineering, aanleg en het beheer en onderhoud van branddetectiesystemen. Zo levert Unica Fire Safety een totaalpakket aan brandveiligheidsoplossingen in Nederland en wordt er bijgedragen aan een brandveilige werk- en leefomgeving!

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Samenwerken met Unica Fire Safety

  • Erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf: Erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf dat werkt volgens de CIBV en CVV schema's, gespecialiseerd in geavanceerde branddetectiesystemen. Uw brandveiligheid is onze hoogste prioriteit.
  • Integrale dienstverlener in brandveiligheid: Naast branddetectie levert Unica Fire Safety ook installaties, zoals sprinklers en watermist, evenals bouwkundige oplossingen. Het uitgebreide aanbod zorgt voor een allesomvattende benadering om de brandveiligheid van uw pand te waarborgen.
  • Duurzame partner in brandveiligheid: Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, daarom investeert Unica Fire Safety actief in het verduurzamen van de dienstverlening, producten en diensten. Zo wordt er gestreefd naar een positieve impact op zowel milieu als maatschappij.

Erkend branddetectie bedrijf

Veiligheid staat voorop bij elk bouwwerk. Jaarlijks voert Unica Fire Safety het onderhoud van uw brandmeldinstallatie uit en controleren de specialisten grondig of alle componenten nog aan de nominale staat voldoen. Met uitgebreide expertise wordt beoordeeld of de huidige projectie nog aansluit bij de actuele situatie en voldoet aan de vastgelegde uitgangspunten (PvE). Zo wordt de betrouwbaarheid van het brandmeldsysteem in geval van nood gewaarborgd. Vertrouw op de toewijding en bewezen staat van dienst voor al jouw brandveiligheidsbehoeften, want jouw veiligheid is onze prioriteit.